Боецът е имал сериозни здравословни проблемиММА легендата Антъни Джонсън е починал.Трагичната новина разтърси ММА обществото

...
Боецът е имал сериозни здравословни проблемиММА легендата Антъни Джонсън е починал.Трагичната новина разтърси ММА обществото
Коментари Харесай

Почина ММА боецът Антъни Джонсън

Боецът е имал съществени здравословни проблеми

ММА легендата Антъни Джонсън е умрял.

Трагичната вест разтърси ММА обществото и беше доказана от няколко ММА бойци, предава ММА България.

В последната година Антъни показа, че се бори със сериозен здравословен проблем. Той отхвърли да разкрие какъв е бил той, само че очевидно е било доста съществено ситуацията.

Наскоро Али Абделазиз, който беше дълготраен управител на Джонсън прикани за молебствия. Антъни не бил добре, а в този момент няколко седмици по-късно разбираме, че боецът е умрял.

Джонсън напуща този свят на 38-годишна възраст. Причината за гибелта не е разкрита, само че допускаме, че ще стане ясна на по-късен стадий.

Антъни стартира кариерата си през 2006 година. Той бързо влезе в UFC, където впечатляваше с нокаутите си. Джонсън съумя да стигне до купата в полутежка категория 2 пъти, само че и 2-та пъти загуби със събмишън от Даниел Кормие. Той ще остане в историята като един от най-големите нокаутьори в UFC.

През 2017 година Антъни разгласи, че се отдръпва от ММА, откакто за 2-ри път загуби от Кормие. Той качи много килограми по време на пенсията си, след което 4 години по-късно се завърна в ММА.

Джонсън подписа с Bellator и взе присъединяване в шампионата им в полутежка категория. Той дебютира през май предходната година. Антъни нокаутира Хосе Аугусто и продължи напред. Той трябваше да се бие с Вадим Немков, само че се отдръпна поради мистериозния проблем със здравето.

Борбата на Джонсън продължи цяла година, като по едно време той разкри, че е по-добре и ще се завърне в клетката. За страдание Антъни губи борбата за своя живот на такива младини.

Ето го един от последните постове, които Джонсън написа за здравословното си положение:

" Наистина ми се желае да навляза допълнително детайлности за сериозността на моята болест. Искам да се молите за мен допустимо най-вече. Всичко е по Божията воля. 

Никога не съм бил толкоз уплашен в живота си. Оставам мощен поради поддръжката на моето семейство и другари. ", написа Джонсън през 2021 година. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР